Byorkestret


JERSLEV BYORKESTER startede med at øve midt i september 2014.

Det er fortrinsvis messingblæsere som er i orkestret, men også guitar, basguitar, fløjte og trommer er repræsenteret. Byorkestret blev startet og ledes af Mogens Jensen som kommer fra Jerslev og som tidligere har spillet i orkester.

Jerslev Orkester spiller alt koncertmusik men har også sangnumre og lidt irsk/skotsk folkemusik.

Orkestret tæller 20 M/K som øver hver onsdag aften på Borgen, Borgergade 28, Jerslev J. fra kl. 19.00 til 21.00.

Desuden har Byorkestret 2 frivillige medhjælpere til hjemmesiden.

Design, lyd og billeder: Paw Nielsen

Webmaster: Susanne Pedersen
Jerslev har før haft et byorkester, det var tilbage i 1925. Flere af musikerne fra dengang er omtalt på Spillemandsmuseet i Rebild.


Jerslev Byorkester genopstod i 2014 efter ca. 90 års pause.

Mogens Jensen havde lige læst Ruth Kristensens bog "Jerslev gennem 100 år" hvor det første byorkester fra 1925 var beskrevet.


Jerslev Byorkester anno 2015 satser først og fremmest på musikere der bor i Jerslev, eller som har stærk tilknytning til byen. Der er ingen alders grænse, bare man kan læse noder. Pt. Tæller byorkestret 18 medlemmer, flere har før spillet sammen i Vindstyrke 8 og Crescendo og disse 2 orkestre har Mogens Jensen dirigeret.

Mogens Jensen, Jerslev er den direkte årsag til at Jerslev nu igen har sit eget byorkester. Mogens Jensen, der nu er 68 år, har arbejdet med musik hele sit liv, både som underviser, dirigent og musiker i diverse bands.


Jerslev Byorkester genopstod i 2014 efter ca. 90 års pause.

Mogens Jensen havde lige læst Ruth Kristensens bog "Jerslev gennem 100 år" hvor det første byorkester fra 1925 var beskrevet. På et spørgsmål om hvad Borgen kunne bruge sit nye værksted til, svarede han uden at tænke sig om at der kunne Jerslev Byorkester øve.

Mogens blev indkaldt til et møde og måtte nu stå til regnskab for sine udtalelser. Han regnede med der nok kom 4 interesserede men der kom 12 stk. Alle med det samme instrument og så begyndte opbygningen af et orkester.

Jerslev Byorkester er et ungt orkester med en gennemsnitsalder på ca. 40 år

Alle noder og arrangementer bliver skrevet af Mogens Jensen. 
Jerslev Byorkester

Borgergade 28

9740 Jerslev J


Kontaktperson

Mogens Jensen

+45 98 83 15 72

info@jerslevbyorkester.dk

Copyright © Susanne Pedersen & Co

Om Byorkesteret

Jerslev Byorkester genopstod i 2014 efter ca. 90 års pause.Mogens Jensen havde lige læst Ruth Kristensens bog "Jerslev gennem 100 år" hvor det første byorkester fra 1925 var beskrevet. På et spørgsmål om hvad Borgen kunne bruge sit nye værksted til, svarede han uden at tænke sig om at der kunne Jerslev Byorkester øve. Mogens blev indkaldt til et møde og måtte nu stå til regnskab for sine udtalelser. Han regnede med der nok kom 4 interesserede men der kom 12 stk. Alle med det samme instrument og så begyndte opbygningen af et orkester.Jerslev Byorkester er et ungt orkester med en gennemsnitsalder på ca. 40 år. Alle noder og arrangementer bliver skrevet af Mogens Jensen.